Εταιρικό Προφίλ

Η Dynamics Motor Sport ιδρύθηκε το 1999 και εξειδικεύεται σε θέματα βελτίωσης αυτοκινήτου. Επίσης ασχολείται με την εισαγωγη και εμπορία αξεσουάρ και αγωνιστικό εξοπλισμό.

Παρέχουμε 1-3 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης σε περίπτωση ελλατωματικού μέρους και τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση βλάβης, βαραίνουν εμάς.

Η εταιρια μας, δραστηριοποιείται με την εισαγωγή και διάθεση ποιοτικών συστημάτων φώτων xenon H.I.D. ,και συστηματων παρκαρισματος (Parking Control Systems)

Σαν εξειδικευμένη παρουσία στον χώρο των φώτων υψηλής εκκένωσης, δεν αντιμετωπίζει την αναβάθμιση στα φώτα του αυτοκινήτου σας, σαν να τοποθετήσετε απλά ένα αξεσουάρ! Παρέχουμε 1-3 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης σε περίπτωση ελλατωματικού μέρους και τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση βλάβης, βαραίνουν εμάς.

Η Dynamics Motorsport, σας προτείνει και σας προσφέρει συνδυασμούς αναβάθμισης ανάλογα με το τι ακριβώς χρειάζεστε, και με υψηλής ποιότητας συστήματα τα οποία καλύπτονται από 1-3 χρόνια εγγύηση.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να φύγει ο πελάτης ικανοποιημένος και σίγουρος ότι το αυτοκίνητό του ήταν σε καλά χέρια. ’λλωστε η μεγαλη εμπειρία μας αλλά και η εμπλοκή μας στους αγώνες ράλι (κερδίζοντας το κύπελλο ασφάλτου 2002 με Mitsubishi Evo 6ης γενιάς) δεν αφήνει περιθώρια για λάθη!!